Bij ons kan je niet enkel terecht voor twee- of vierwielers, maar ook helikopters komen aan bod.
Onder de noemer HELIPOINT BRUSSELS worden alle activiteiten gegroepeerd. Of het nu om een luchtdoop of luchtfotografie gaat, informeer vrijblijvend en wij maken u een gepaste offerte.

PERSONALIZED HELICOPTERS

HELIPOINT BRUSSELS is gespecialiseerd in het personaliseren van helikopters. Dit betekent dat wij zowel nieuwe als reeds gebruikte helikopters volledig naar uw wens aanpassen. De specialisten van HELIPOINT BRUSSELS hebben reeds 25 jaar ervaring in het spuiten van wagens en hebben zich nu ook toegelegd op helikopters. Wij bieden u professioneel advies qua design en kleur zonder daarbij uw persoonlijke mening uit het oog te verliezen. Uniek in België op het vlak van ervaring, kwaliteit, afwerking en opvolging. Na een eerste verkennend gesprek volgen er een paar voorstellen op papier om vervolgens een specifieker beeld te krijgen via computersimulatie en een kleurstaal. Kortom, bij ons bent u zeker van vooruitstrevend vakmanschap en technologische perfectie.

SIGHTSEEING – FIRST FLIGHTS – PLAISURE FLIGHTS

Een luchtdoop maakt steeds indruk, of het nu gaat om een originele incentive met het bedrijf of een gezellige uitstap met de familie. Contacteer ons voor meer info en prijzen.

AERIAL PHOTOGRAPHY

Men beweert vaak dat een beeld meer zegt dan 1000 woorden. Een foto van uw eigen woning, onderneming of evenement is dan ook iets uniek. Onze professionele fotograaf zorgt ervoor dat dit mogelijk wordt voor een eerlijke prijs. Informeer vrijblijvend welke van onze pakketten u het beste past.

AIR TAXI

Dient u privé of professioneel dringend ergens te zijn? HELIPOINT BRUSSELS zorgt ervoor dat uzelf of uw pakketje op tijd op de bestemming raakt zonder tijd te verliezen in verkeersfiles of luchthaventerminals. Met respect voor uw privacy, uw comfort en veiligheid.