Carrosserie Vannerum werd opgericht in 1982 door Marc Vannerum en zijn echtgenote Carina Carlier. De werkplaats te Sint-Agatha-Berchem van weleer werd ingeruild voor een industrieel pand te Zellik, dat reeds 2 maal werd uitgebreid.  Ondertussen is de zaak uitgegroeid tot een heus familiebedrijf, met zoon Johan & schoondochter Charlotte die er eveneens werkzaam zijn.

Dankzij de jarenlange ervaring in de carrosseriesector, weet Carrosserie Vannerum als geen ander wat primeert voor u als klant. Een snelle herstelling, een perfecte afwerking, een vervangwagen met alle nodige snufjes en een warm onthaal.

Perfectionisme is de rode draad doorheen de geschiedenis. Tevreden klanten maken vaak de opmerking dat hun wagen er terug als nieuw uitziet. Dit komt omdat de schade perfect hersteld werd maar ook omdat de wagen zowel binnen als buiten, gereinigd werd.

Bij Carrosserie Vannerum bent u niet de zoveelste nummer in de rij. Er wordt geluisterd naar uw noden, wensen en verhalen. Bij kleine schades kan u gebruik maken van een moderne wachtruimte met gratis Wifi, terwijl uw wagen hersteld wordt. Er is ook een speelhoekje voorzien voor de allerkleinsten.

Gaat u liever met de fiets? Vanaf november 2015 kan u voor uw vervangend vervoer ook vragen naar onze ergonomische fietsen!!
En dit alles in het kader van onze erkenning DUURZAAM REPAREREN !

Wilt u weten waar DUURZAAM REPAREREN voor staat? Bekijk zeker eens deze info-video!

We zijn erkend voor alle grote verzekeringsmaatschappijen. Klik hier om de lijst te raadplegen.

  •